11 تیر 1403

مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

دیدار نمایندگان دپارتمان بیوشیمی دانشگاه ملی خارکف اوکراین با اعضای پژوهشگاه

نمایندگان دپارتمان بیوشیمی دانشگاه ملی خارکف اوکراین از دستاورد ها و امکانات تحقیقاتی و آزمایشگاهی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه دیدن کردند.

دیدار نمایندگان دپارتمان بیوشیمی دانشگاه ملی خارکف اوکراین با اعضای پژوهشگاه

در ابتدای این دیدار که صبح روز 21 آذرماه سال جاری با حضور اعضای هیات علمی حوزه بیوشیمی و علوم سلولی ملکولی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه برگزار شد، دکتر آزاده ابراهیم حبیبی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه معرفی ای را از پیشینه، فعالیت ها و تحقیقات در حال انجام در این پژوهشگاه ارائه کردند. در ادامه این دیدار دکتر Oksana Nakonechna رئیس دپارتمان بیوشیمی دانشگاه خارکف ضمن معرفی این دانشگاه آن را یکی از قدیمی ترین دانشگاه های شرق اروپا خواند و تصریح کرد: این دانشگاه در سال 1804 تاسیس شد و در حال حاضر به عنوان سومین دانشگاه برتر کشور اوکراین و به عنوان یک نهاد پژوهشی و آموزشی پیشرو در این کشور شناخته شده است. وی ادامه داد دانشگاه ملی خارکف با در اختیار داشتن 21 دانشکده و 124 دپارتمان تخصصی به ارائه مدرک در 61 رشته تحصیلی می پردازد. رئیس دپارتمان بیوشیمی دانشگاه ملی خارکف با بیان اینکه این دانشگاه بعنوان یکی از برجسته ترین دانشگاه های اوکراین پذیرای بیش از 2100 دانشجوی بین المللی از نقاط مختلف جهان (آفریقا، آسیا، شرق میانه، و غیره) است ادامه داد: دانشگاه ملی خارکف دارای یک سیستم آموزشی سه زبانه شامل اوکراینی، انگلیسی و روسی است. دکتر Nakonechna ادامه داد: حدود 800 عضو هیات علمی در دانشگاه ملی خارکف حضور دارند و در تلاشیم تا سطوح آموزش را در این دانشگاه با استانداردهای اروپایی برابر کنیم . در جریان این دیدار همچنین پتانسیل های مشترک جهت توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی بین دو نهاد اموزشی و تحقیقاتی مورد بررسی قرار گرفت.

مریم افشاری
تهیه کننده: